Om oss

VÄLKOMNA TILL INREDNINGSGÅRDEN!

Här finns ett sortiment samlat med Inredning och livsstilsprodukter från flera kända varumärken men också från lite mindre kända som ni kanske ännu inte upptäckt och som vi har valt att lyfta fram. Noga och omsorgsfullt utvalda detaljer för hemmets alla rum. Färgskalan går i svart, grått och vitt men bryts också av med naturmaterial för att få en levande känsla.
Vi arbetar ständigt med att uppdatera sortimentet i webbutiken och vill ge dig inspiration till att förnya detaljer i ditt hem och som ger en känsla av värme och tvivsel.
Här vill vi också erbjuda många alternativ och idéer på den perfekta gåvan att ge någon du tycker om. En födelsedagspresent, dopgåva eller kanske en julklapp. 

Hoppas att ni finner något ni tycker om och varmt välkomna in i webbutiken!

Vi tillhandahåller även en kundvänlig mobilversion av butiken.

 

 AFFÄRSIDÉ

Vi erbjuder ett brett sortiment av Inredningsdetaljer för alla rum.

Vision

Vi vill inspirera och skapa värme och trivsel till alla hem.
 

Värdegrund

För oss är det viktigt att du som kund skall känna dig riktigt nöjd med ditt köp hos oss.
Hos oss har du alltid;
snabb leverans
öppet köp i 14 dagar
flera betalningsalternativ
 

Pressmaterial & filer

Vi på Inredningsgården ser gärna att du berättar om oss för dina vänner så att de ska få en chans att hitta oss.
Du får gärna låna bilder från vår sida om du länkar till inredningsgården.se, samt under bild och textkälla anger inredningsgården.se som hänvisning.
Om en eller flera produkter skall vara med i en artikel får ni gärna informera oss i förväg. Så kan vi se till att produkten finns i lager tills dess för en mer positiv upplevelse för läsaren.
 
Alla bilderna på Inredningsgården.se är tagna av oss (samt i vissa fall våra leverantörers produkt/miljö-bilder) och får ej användas utan vårt tillstånd.
Om du vill använda någon av bilderna för att lägga upp på en blogg eller dylikt ber vi dig kontakta oss på info@inredningsgarden.se